субота, 17 січня 2015 09:24

ОБСЄ звітує, що бойовики стягують техніку під Донецьк

ОБСЄ звітує, що бойовики стягують техніку під Донецьк

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні зафіксувала низку фактів пересування військової техніки бойовиків в районі Донецька і області. Про це йдеться у звіті ОБСЄ, опублікованому 16 січня.

"Низка порушень режиму припинення вогню і військових пересувань спостерігалися СMM в Донецьку і Донецькій області", - йдеться в повідомленні Місії.

Так спостерігачі бачили три немарковані вантажівки, які буксирували три 122-мм гармати-гаубиці Д-30 на південній околиці Донецька повз блокпост "ДНР". Крім того, в районі Макіївки представники ОБСЄ зафіксували два немаркованих танка Т-80.

Крім цього спостерігачі СММ бачили конвой з 21 військової вантажівки (Урал і КамАЗ) без розпізнавальних знаків. Вони рухалися на південь по шосе біля населеного пункту Старобешеве. Чотири вантажівки, як виявилося, перевозили комунікаційне обладнання, в той час як вміст інших вантажівок був прихований.

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ звітує, що бойовики стягують техніку під Донецьк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі