вівторок, 11 листопада 2014 09:38

ОБСЄ "рапортує" росіянам, де стоять українські танки і артилерія - ЗМІ

ОБСЄ "рапортує" росіянам, де стоять українські танки і артилерія - ЗМІ
Фото: uapress.info

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, які учора зустрічалися з представниками України і Росії в "Спільному центрі контролю і координації", оприлюднили інформацію про місце дислокації українських військових.

Таким чином, російські військові дізналися про подробиці розташування важкої артилерії і танків українських силовиків в районі села Карлівка Донецької області, пише ZN.UA.

У звіті ОБСЄ відзначили, що мають намір далі "співпрацювати із спільним центром".

Також в ОБСЄ "поскаржилися", що дорогою через Карлівку в зону АТО українські військові затримали моніторингову групу, вимагаючи документи. Відпустили групу ОБСЄ через 2,5 години.

"У так званому "Спільному центрі контролю і координації" працюють представники ОБСЄ, Збройних сил України, а також Збройних сил Росії, які, як відомо, надають терористам як політичну, так і військову підтримку. Сама ж Росія присутність своїх військ в Україні спростовує вже декілька місяців, незважаючи на величезну кількість неспростовних доказів", - пише видання.

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ "рапортує" росіянам, де стоять українські танки і артилерія - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі