субота, 23 січня 2021 11:37

Ножі, кийки і проламаний череп - опублікували відео побиття українця в Парижі (18+)

Автор: usionline
 

Французький політик Ніколя Дюпон-Еньян опублікував відео побиття українського підлітка в Парижі.

На кадрах із камер спостереження видно, як група з 10 осіб жорстоко б'є лежачу людину. Розправа закінчується ударами по голові металевим предметом.

"Жахливий напад на школяра в Парижі купкою негідників. 10 проти одного. Скажемо прямо: мають бути жорсткі вироки агресорам, призупинка виплат сімейних допомог. Від усього серця сподіваюся, що цей хлопець вийде з коми без наслідків", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За вбивство українця виплатять компенсацію

Українські дипломати в Парижі надіслали запит до тамтешньої прокуратури через жорстокий інцидент. Триває розслідування.

Подія сталася 15 січня неподалік Ейфелевої вежі. 14-річний Юрій із друзями саме повертався з коледжу, коли на них накинулася група невідомих. Із металевими палицями і битами вони атакували студентів.

Хлопець перебуває у комі в реанімації. У нього пробитий череп, множинні переломи рук, ребер, ножові поранення, травма очей. Завідувач реанімаційним відділенням госпіталю Некер повідомив, що стан важкий, але є позитивна динаміка. Лікарі планують почати процес виведення зі стану штучної коми для подальшої реабілітації.

21 січня Юрію виповнилося 15 років.

Зараз ви читаєте новину «Ножі, кийки і проламаний череп - опублікували відео побиття українця в Парижі (18+)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі