вівторок, 19 серпня 2014 13:00

Вночі українські прикордонники завадили втечі терористів до Росії

Вночі українські прикордонники завадили втечі терористів до Росії
zn.ua

Сьогодні в ночі в районі села Деркульське Луганської області відбулося бойове зіткнення прикордонного наряду з групою терористів, озброєних стрілецькою зброєю та підствольними гранатометами.

Про це повідомляють в інформаційному центрі РНБО.

Бойовики намагалися перейти на територію Російської Федерації. Українські прикордонники відбили напад та не дали можливості російським найманцями прорватися через кордон.

Крім того, вночі продовжувались обстріли позицій сил АТО з території РФ. Зокрема, росіяни артилерійським вогнем підтримували контратаки терористів у Донецькій області неподалік селищ Петрівське, Амвросіївка, в районі кургану Савур-Могила, біля селища Олександрівка, а також у Луганській області поблизу села Макарове.

Також по українських позиціях неподалік Мар'ївки та Червоного Яру Луганської області з району н.п. Селезньов Ростовської області вівся артилерійський та мінометний вогонь.

Зараз ви читаєте новину «Вночі українські прикордонники завадили втечі терористів до Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі