вівторок, 19 листопада 2019 19:02

Ні сварок, ні підозрілого шуму: нові подробиці загадкової загибелі подружжя та їхнього сина

Ні сварок, ні підозрілого шуму: нові подробиці загадкової загибелі подружжя та їхнього сина
У Запоріжжі в квартирі по вул. Ладозькій знайшли мертвими подружжя та їхнього сина. Фото - ТСН

Квартира на вул. Ладозькій в Запоріжжі, де знайшли трупи подружжя та їхнього 25-річного сина, була замкнена зсередини. Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство".

Проводяться першочергові слідчі дії, розповів заступник начальника ГУНП в Запорізькій області Олег Григоров.

"Призначено ряд експертиз з метою встановлення усіх обставин події", - сказав Григоров.

Коли поліцейські потрапили в оселю, побачили тіло 58-річної жінки з ножовим пораненням шиї. Поруч лежав її 60-річний чоловік, якого буквально пошматували ножем. Їхній син на мотузці висів у тій же кімнаті, повідомляє ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син вбив молотком своїх батьків

В квартирах на поверсі, де сталася трагедія, сусіди не відчиняють. З інших поверхів кажуть, ані сварок, ані підозрілого шуму не чули. Люди шоковані - цю родину тут характеризують як тиху та благополучну. У будинку вони жили більше 30 років.

Загибла жінка тривалий час ходила до молитовного будинку. Як кажуть сусіди, мати часто брала сина з собою. Бо чоловік у свої 25 років практично не мав друзів, його ніколи не бачили в компаніях з однолітками. Лише самого або разом із батьками.

Із неофіційних версій – поки все свідчить про те, що чоловік спочатку вбив своїх батьків, а потім поліз у зашморг. Перед смертю намагався перерізати собі вени. Зараз слідчі перевіряють, чи не перебував він на психіатричному обліку.

18 листопада у Запоріжжі в квартирі по вул. Ладозькій знайшли мертвими подружжя та їхнього сина. Вони від суботи не виходили на зв'язок, тому 42-річна сестра зниклої жінки викликала поліцію.

Зараз ви читаєте новину «Ні сварок, ні підозрілого шуму: нові подробиці загадкової загибелі подружжя та їхнього сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі