понеділок, 26 грудня 2011 12:40

Невідомий з пістолетом пограбував у Запоріжжі ювелірний магазин

Невідомий з пістолетом пограбував у Запоріжжі ювелірний магазин

25 грудня в центрі Запоріжжя невідомий, озброєний пістолетом, пограбував ювелірний магазин "Златая цепь". Невідомий чоловік попросив продавця показати йому золотий ланцюжок. Помилувавшись ювелірним виробом, він дістав пістолет і кілька разів вистрілив у стелю, після чого наказав продавцям лягти на підлогу. Грабіжник розбив кілька вітрин, вигріб їх і зник.

Персонал магазину не зміг скористатися "тривожною кнопкою", тому міліція прибула вже після того, як грабіжник зник.

За фактом пограбування, скоєного в неділю, порушено кримінальну справу.

Як повідомили джерела в керівництві ГУ МВС України в Запорізькій області, за фактом пограбування запорізького ювелірного магазину "Златая цепь" порушено справу за ст. 187 КК України (розбійний напад).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецькі намагалися пограбувати ще один банк, врятувало куленепробивне скло

"Встановлено, що невідомий чоловік, який зайшов у ювелірний магазин "Златая цепь".. Вдень у неділю, розбив 4 вітрини й викрав ювелірні вироби на суму близько 150 тис грн Після чого грабіжник пішов з магазину пішки", - розповіли в міліції.

Джерела в міліції також відзначили, що при нападі на магазин грабіжник стріляв у повітря з пістолета,"швидше за все, це була травматика".

Ведеться слідство. Зловмисник знаходиться в розшуку.

Зараз ви читаєте новину «Невідомий з пістолетом пограбував у Запоріжжі ювелірний магазин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі