вівторок, 08 січня 2013 09:14

Нещасні пасажири "Аеросвіту" нарешті прибудуть в Україну сьогодні - МЗС

Нещасні пасажири "Аеросвіту" нарешті прибудуть в Україну сьогодні - МЗС
ФОТО: news.mistinfo.com

Літак компанії "АероСвіт" з 152 пасажирами на борту 7 січня вирушив з нью-йоркського аеропорту, його прибуття до Києва заплановане на 8 січня .  Як повідомляє Департамент інформаційної політики Міністерства закордонних справ України в понеділок, 6 січня з технічних причин не відбувся регулярний рейс авіакомпанії "АероСвіт" за маршрутом Нью-Йорк-Київ.

Затримка рейсу була пов'язана з запізненням прибуття літака з Києва, котрий прилетів у Нью-Йорк на 7 годин пізніше запланованого графіка. За результатами вжитих Генконсульством України заходів всі пасажири рейсу літаком будуть доставлені в Україну 8 січня.

У Департаменті інформаційної політики МЗС також повідомили, що подібна ситуація мала місце в будапештському міжнародному аеропорту ім. Ференца Ліста, де у зв'язку з відміною рейсів авіакомпанії "АероСвіт" 88 пасажирів, з яких 39 громадян України, змушені були затриматися в зазначеному аеропорту.

У цьому зв'язку посольство України в Угорщині були вжиті невідкладні заходи і забезпечена перереєстрація квитків зазначених пасажирів на рейси інших авіакомпаній.

В результаті проведеної посольством роботи, 7 січня усі українські громадяни-пасажири компанії "АероСвіт" вилетіли з будапештського міжнародному аеропорту ім. Ференца Ліста на батьківщину.

Зараз ви читаєте новину «Нещасні пасажири "Аеросвіту" нарешті прибудуть в Україну сьогодні - МЗС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі