середа, 26 лютого 2020 20:55

Не витримав звинувачень: оприлюднили передсмертну записку бізнесмена Вульфа
4

У Києві у власній квартирі знайшли застреленим бізнесмена Леоніда Вульфа
Фото: detective-info.com.ua
У Києві у власній квартирі знайшли застреленим бізнесмена Леоніда Вульфа
У Києві у власній квартирі знайшли застреленим бізнесмена Леоніда Вульфа
У Києві у власній квартирі знайшли застреленим бізнесмена Леоніда Вульфа

Бізнесмен 59-річний Леонід Вульф, якого знайшли застреленим у власній квартирі в Києві, міг вкоротити віку через пограбування та звинувачення в його інсценуванні. Восени торік із його квартири вкрали $200 тис.

Про це йдеться у передсмертній записці, яку опублікувало видання Dетектив-Info.

"Останні два роки я дуже хворів, гроші приберігав на випадок смерті. Після пограбування моє становище різко погіршилося, я опинився в лікарні. Мене звинувачують, що я власноруч пограбував свою квартиру та здійснив гарне інсценування", - зазначено у тексті записки.

Нижче Вульф додав: у власній загибелі він звинувачує таких собі С.Скибу та (ймовірно) В.Радкевича. А також залишив постскриптум, де зазначив, що зброю, з якої він поцілив в себе, купив у знайомого - учасника АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загибель Старицького: товариш розповів про останні години життя бізнесмена

Про труп у квартирі повідомив чоловік сестри Вульфа, він адвокат, зазначає видання із посиланням на джерела в поліції. Він розповів, що вирішив навідатися до Леоніда, бо той останнім часом той погано себе почував (хворів на гіпертонію) і різко перестав відповідати на телефонні дзвінки.

Коли близькі відкрили двері до помешкання Вульфа, то посеред кімнати виявили його тіло.

"Порушення обстановки чи зникнення якихось речей не виявлено. Найвірогідніше, що чоловік вкоротив собі віку, поціливши в груди з пістолета-кулемета "Скорпіон". Але остаточні висновки будуть тільки після експертиз", - вказує джерело.

25 лютого у квартирі в Печерському районі столиці було виявлено труп уродженця Кривого Рога 59-річного Леоніда Вульфа - відомого бізнесмена з епохи 90-х років. Був засновником компанії "Єврокоммодітес", яка займалася металотрейдінгом.

Зараз ви читаєте новину «Не витримав звинувачень: оприлюднили передсмертну записку бізнесмена Вульфа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі