пʼятниця, 14 травня 2021 20:51

Не слухалися мачуху: батько "виховував" дітей розпеченою коцюбою

Не слухалися мачуху: батько "виховував" дітей розпеченою коцюбою
На Хмельниччині батько "виховував" дітей розпеченою коцюбою. Фото: npu.gov.ua

У Хмельницькій області батько відлупцював розпеченою коцюбою 6-річну доньку та 8-річного сина. Пояснив, вони не слухалися мачуху.

Побої та сильні опіки на тілах дітей побачила працівниця селищної ради і викликала поліцію, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

"37-річний чоловік розпеченою коцюбою побив свого 8-річного сина на 6-річну доньку. Як з'ясувалося, співмешканка, яка не є біологічною матір'ю побитих дітей, поскаржилася, що вони не слухаються. Щоб їх вгамувати, батько взяв коцюбу, розігрів її у печі та відлупцював дітей. В результаті такого "виховного" процесу діти отримали опіки сідниць, ніг та спини", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати вдарила по голові ножем 10-річного сина

Усі п'ятеро дітей, які виховувалися в родині, за рішенням спеціальної комісії вилучені у батьків і перебувають у лікарні.

Справу розслідують як катування та злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною. Батькові оголосили про підозру. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчі докладають зусиль, щоб притягнути до відповідальності і співмешканку чоловіка, на очах якої відбувалося побиття дітей, а вона не припинила злочин.

У Дружківці на Донеччині чоловік систематично бив 7-річного сина співмешканки. Хлопчик навіть непритомнів. Мати за сина не заступалася. Про знущання повідомила знайома родини, яка побачила хлопчика з розбитим обличчям.

Зараз ви читаєте новину «Не слухалися мачуху: батько "виховував" дітей розпеченою коцюбою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі