понеділок, 12 квітня 2021 15:42

Не поділили територію: 24-річний чоловік опинився в реанімації після "розбірок"

У Тернополі 26-річний чоловік порізав 24-річного. Криваве з'ясування стосунків сталося біля супермаркету на просп. Злуки. Чоловіки, які відпочивали в різних компаніях, не поділили територію.

У результаті, потерпілого ледве врятували, підозрюваного – затримали, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Автор: facebook.com/gynp.ternopil
  У Тернополі конфлікт  між  чоловіками 26 і 24 років закінчився бійкою і різаниною
У Тернополі конфлікт між чоловіками 26 і 24 років закінчився бійкою і різаниною

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік на вокзалі влаштував різанину: багато постраждалих

"Потерпілий зазнав двох проникних ножових поранень. Його доправили в обласну лікарню й реанімували. Підозрюваного встановили й вилучили спортивний ніж. Як виявилося, молоді люди перебували в різних компаніях. Не поділили території біля супермаркету. Спочатку гамселили один одного руками, а тоді 26-річний пустив у хід ніж", – розповіли поліцейські.

Чоловікові загрожує до 7 років в'язниці. Слідство триває.

На просп. Петра Григоренка в Деснянському районі Києва сталася стрілянина. У результаті – двоє травмованих. Відомо, що між чоловіками, які відпочивали, стався конфлікт. Один із них дістав на пістолет і зробив кілька пострілів.

Зараз ви читаєте новину «Не поділили територію: 24-річний чоловік опинився в реанімації після "розбірок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі