четвер, 03 вересня 2020 16:00

Не поділили спадщини: чоловік зарізав старшого брата

Не поділили спадщини: чоловік зарізав старшого брата
У Харкові 43-річний чоловік під час конфлікту з приводу розподілу майна зарізав свого 48-річного брата. Фото: npu.gov.ua

У Харкові 43-річний чоловік під час конфлікту з приводу розподілу майна вдарив кілька разів ножем свого 48-річного брата. Від отриманих поранень той загинув на місці.

Тіло вбитого в будинку на вулиці Барабашова знайшли 2 вересня, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убив і заховав під підлогу: чоловік розправився з рідним братом

"Поліцейські встановили особу померлого. Ним виявився 48-річний харків'янин. Також правоохоронці з'ясували, що смертельних поранень чоловіку завдав його 43-річний брат. Чоловіки постійно конфліктували. Напередодні вбивства брати посварилися – у чоловіків виник конфлікт з приводу розподілу майна. Під час з'ясування стосунків 43-річний харків'янин завдав смертельних ножових поранень старшому брату", - сказано в повідомленні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує до 15 років в'язниці. Слідчі дії тривають.

У реанімаційному відділенні Бериславської лікарні на Херсонщині помер 56-річний чоловік. Мав черепно-мозкову травму. Поліцейські опитали свідків, які викликали поліцію. Люди розповіли, що загиблого побив його старший брат. Мали давній конфлікт через спадок. 63-річний підозрюваний пояснив, що мав давній конфлікт із братом через земельну ділянку. Вони не могли її поділити.

Зараз ви читаєте новину «Не поділили спадщини: чоловік зарізав старшого брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі