вівторок, 18 лютого 2020 18:30

Не поділили хлопця: 14-річну школярку побила компанія подруг

Не поділили хлопця: 14-річну школярку побила компанія подруг
На Житомирщині компанія 14-річних дівчат побила однолітку. Фото - dyvys.info

У Бердичеві на Житомирщині компанія дівчат побила 14-річну школярку.

18 лютого про побиття повідомила мати потерпілої. Свою заяву жінка підтвердила відеозаписом, зробленим однією із кривдниць дівчини, йдеться у повідомленні відділу комунікації обласної поліції.

"З'ясувалося, що між чотирма 14-річними школярками виник конфлікт через хлопця. Усі четверо знайомі між собою та підтримували стосунки, хоч і мешкають у різних місцях та навчаються у різних школах. 17 лютого троє дівчат призначили зустріч іншій нібито для розмови. Разом відійшли у безлюдне місце поблизу занедбаної будівлі. Там спілкування між школярками швидко перейшло у побиття потерпілої. Під час цього одна з кривдниць усе фільмувала на мобільний а потім виклала запис у соцмережу", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Били і принижували: столичні школярки знімали на відео знущання над 9-класницею

Травмована дівчина повернулась додому та розповіла про все матері, а та звернулась у поліцію.

"Усі учасниці конфлікту відомі. Це мешканки райцентру, с. Хажина Бердичівського району та с. Жежель сусідньої Вінницької області. Потерпіла навчається разом з однією із кривдниць, з іншими познайомилась теж через неї. Двоє із цих дівчат уже потрапляли у поле зору поліції: одна через залишення місця проживання, інша – підозрювана у вчиненні крадіжки", - каже начальник сектору ювенальної превенції ГУНП Наталія Гончарук.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження, також ювенальні інспектори проводять відповідну роботу з родинами неповнолітніх.

У Слов'янську на Донеччині подруги побили 14-річну школярку. У потерпілої травми обличчя та голови. До правоохоронців звернулася 40-річна мати побитої дівчини.

Зараз ви читаєте новину «Не поділили хлопця: 14-річну школярку побила компанія подруг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі