четвер, 25 липня 2019 08:24

"Не мав сторінок у соцмережах" - 18-річну студентку зарізав її хлопець
5

Вбивцею 18-річної студентки Анастасії Чернявської, яку знайшли мертвою в своїй квартирі в Києві, виявився її хлопець.

Тіло дівчини було в пораненнях від ножа. Поруч лежав чоловічий одяг, який намагалися відіпрати від крові, повідомляє ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іноземну студентку знайшли мертвою

На відео з камер спостереження видно, як хлопець вдень 23 липня зайшов до будинку коханої. Вийшов менш як за годину через аварійні двері. Був одягнений в речі вбитої.

За словами родичів Насті, вона зустрічалась з 18-річним дуже замкненим хлопцем. Той не мав сторінок у жодних соцмережах. Після дня пошуків його знайшли в Полтаві.

Разом з адвокатом він прийшов в місцеву поліцію і заявив, що дівчина на нього напала. Пізніше його затримали у власному будинку. Йому загрожує до 15 років ув'язнення.

18-річну Анастасію Чернявську вбив її хлопець
Фото: obozrevatel.com
18-річну Анастасію Чернявську вбив її хлопець
18-річну Анастасію Чернявську вбив її хлопець
18-річну Анастасію Чернявську вбив її хлопець
18-річну Анастасію Чернявську вбив її хлопець

Про те, що дівчина не виходить на зв'язок, правоохоронцям заявив її батько. Чоловік попросив свого товариша заїхати в квартиру, в якій вона проживала. Зв'язок із нею обірвався близько 12:00.

Коли приятель батька підійшов до квартири, побачив, що вхідні двері відкриті. На підлозі були сліди крові. Він зателефонував на "102". Поліцейські, які прибули на місце події, відкрили двері та побачили на підлозі тіло 18-річної дівчини у калюжі крові. На убитій лежав ніж.

Зараз ви читаєте новину «"Не мав сторінок у соцмережах" - 18-річну студентку зарізав її хлопець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі