Ексклюзиви
субота, 17 квітня 2021 14:28

Не хотів виселятися: орендар будинку забив битою власника

Не хотів виселятися: орендар будинку забив битою власника
У Маріуполі на приватному подвір'ї стався конфлікт між орендарем та власником будинку. Під час сварки орендар забив до смерті останнього. Фото: dn.npu.gov.ua

У Маріуполі на Донеччині 51-річний орендар будинку забив до смерті 41-річного власника. Між чоловіками виник конфлікт у дворі 16 квітня.

Свідки викликали на місце поліцію та медиків. Але врятувати чоловіка не вдалося, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квартирант розправився з господинею, щоб не платити оренду

"41-річний мешканець Маріуполя приїхав до будинку, який придбав навесні цього року. У цей час в приміщенні перебував 51-річний орендар. Між чоловіками стався конфлікт, під час якого орендар завдав власнику численних ударів саморобною битою. Внаслідок отриманих травм чоловік помер у машині швидкої допомоги", - розповіли поліцейські.

Підозрюваного затримали і помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Встановлюють свідків та всі обставини події.

У Вишгороді Київської області через побутовий конфлікт п'яний орендар забив до смерті власника квартири. 32-річного господаря знайшли з численними травмами голови і тулуба. Підозрюваного у вбивстві затримали. Ним виявився 28-річний житель Черкаської області.

Зараз ви читаєте новину «Не хотів виселятися: орендар будинку забив битою власника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути