середа, 06 січня 2021 14:43

Не були однокласниками: нові подробиці про загиблих Корбана-молодшого і його подругу

Не були однокласниками: нові подробиці про загиблих Корбана-молодшого і його подругу
5 січня в ДТП на Дніпропетровщині загинув Лев Корбан - 16-річний син-школяр українського бізнесмена Геннадія Корбана. З ним загинула подруга Юлія Василик Фото: dnepr.express

Син Геннадія Корбана Лев і Юлія Василик, яка з ним загинула, не були однокласниками.

Дівчина навчалася в 10-му класі Україно-Американського ліцею, а Корбан – у приватній школі Primus Inter Pares School, повідомляє Telegram-канал "КП в Україні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трагедія із сином Корбана і його подругою: усе, що відомо

До Юлії на дачу в елітне котеджне містечко приїхала компанія друзів. Із Левом вони поїхали кататися після вечірки на багі, який належав дівчині. Їхали дорогою в бік Запоріжжя, розповіли знайомі Юлії.

Батько Юлії Микола Василик - директор УкрМеталОптТрейд, компанія в процесі ліквідації. Її мати шокована. Організовує прощання й обирає весільну сукню, в якій поховає доньку.

Похорон запланований на 11:00 четверга, 7 січня.

5 січня в дорожньо-транспортній пригоді на території Дніпропетровської області загинув Лев Корбан - 16-річний син-школяр українського бізнесмена Геннадія Корбана. З ним загинула Юлія Василик. За попередньою інформацією, підлітки каталися на багі, хотіли заїхати на місток, але не впоралися з керуванням і вилетіли в річку. Попри невелику глибину, вони не змогли вибратися з транспортного засобу, оскільки були пристебнуті.

Зараз ви читаєте новину «Не були однокласниками: нові подробиці про загиблих Корбана-молодшого і його подругу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі