вівторок, 17 листопада 2020 22:55

"Напали без приводу": поліцейські побили ветеранів АТО
3

Андрій Мочурад після нападу
Фото: facebook.com/andrij.mochurad
Віктор Бараник після нападу
Андрій Мочурад після нападу

У понеділок, 16 листопада у Львові, на проспекті Свободи близько опівночі, на двох активістів та ветеранів АТО Андрія Мочурада та Віктора Бараника напали троє молодиків.

Напад був без жодного приводу, написав на своїй сторінці в Facebook Андрій Мочурад.

"Мені та Віктору завдали тілесних ушкоджень середньої важкості - зокрема, зламаний ніс, зламані зуби, численні забої, тощо. Після чого, нападаючі пробували втекти. При їх затриманні, виявилось що нападаючі, є діючими працівниками поліції, проте були у цивільному і звісно не показували посвідчень перед нападом", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти закидали безпритульну жінку камінням

За його словами нападники не з львівської поліції. Були у Львові на навчанні поліцейських.

"Молодики, навіть у відділку вихвалялись що вони не тверезі, та що їх "відмажуть", бо вони самі поліція. Чомусь попри нашу не одноразову вимогу, у нападаючих не взяли кров на аналіз вмісту алкоголю чи наркотиків. У той же час на площі Ринок було з десяток екіпажів патрульної поліції, котрі "воювали" з рестораторами та туристами, замість патрулювати", - додав Андрій Мочурад.

За його інформацією, наразі нападників відпустили.

В Івано-Франківську компанія чоловіків, які пиячили біля магазину, жорстоко побили ветерана АТО.

Зараз ви читаєте новину «"Напали без приводу": поліцейські побили ветеранів АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі