Ексклюзиви
середа, 22 серпня 2018 16:12

Напад на Гандзюк: пояснили закриття справи проти Новікова

Напад на Гандзюк: пояснили закриття справи проти Новікова
Микола Новіков, якого підозрювали в нападі чиновницю Херсонської міскради Катерину Гандзюк, змінив покази про своє алібі. Фото - Еспресо.TV

Микола Новіков, якого підозрювали в нападі на чиновницю Херсонської міскради Катерину Гандзюк, змінив покази про своє алібі. Про це у Facebook повідомив речник Генпрокуратури Андрій Лисенко.

"У зв'язку з додатковими свідченнями, отриманими від підозрюваного Новікова, які він раніше не надавав слідству, була встановлена його непричетність до скоєння злочину. Спочатку він казав, що начебто перебував на морському узбережжі. Але потім зізнався, що дійсно перебував неподалік місця злочину, але злочин не вчиняв ", – повідомив Лисенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Прошу вибачення" - Геращенко звернувся до екс-підозрюваного у нападі на Гандзюк

Нові покази затриманого були доведені слідством. Це стало підставою для закриття провадження проти Новікова, "у зв'язку з відсутністю в його діях складу злочину".

Підозрюваного в нападі на радницю міського голови Херсона Катерину Гандзюк Миколу Новікова звільнили. Сьогодні, 22 серпня, суд мав розглядати апеляцію щодо міри запобіжного заходу Новікову. Чоловіка відпустили за 15 хв. до початку засідання. Справу проти нього закрито.

Зараз ви читаєте новину «Напад на Гандзюк: пояснили закриття справи проти Новікова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути