пʼятниця, 21 квітня 2017 05:50

Намагалися підірвати мера - поліція

Намагалися підірвати мера - поліція
Автомобіль отримав невеликі осколкові ушкодження днища і коліс. Фото: прес-служба

Під днищем автомобіля, на якому пересувався міський голова Ізмаїлу, поліцейські виявили саморобний радіокерований вибуховий пристрій.

Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області.

На одній з міських станцій техобслуговування під час огляду автомобіля, на якому пересувався Ізмаїльський міський голова, було виявлено підозрілий предмет. Знахідка була прикріплена до днища автомобіля за допомогою магніту.

На місце викликали фахівців вибухотехнічного управління поліції, які з'ясували, що знахідка є саморобним радіокерованим вибуховим пристроєм, поміщеним до металевого корпусу.

Фахівці прийняли рішення про його знищення на місці виявлення. У результаті ніхто не постраждав. Автомобіль отримав невеликі осколкові ушкодження днища і коліс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від мін на Донбасі загинули 42 дитини

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 (Замах на вчинення злочину) і п.5 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) КК України. Проводиться досудове розслідування.

На Хмельниччині підприємець знайшов під своїм автомобілем гранату.

Зараз ви читаєте новину «Намагалися підірвати мера - поліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі