вівторок, 27 серпня 2019 18:47

Нахамив та спробував задушити - водій маршрутки напав на учасника Революції Гідності

Нахамив та спробував задушити - водій маршрутки напав на учасника Революції Гідності
У приміській столичній маршрутці стався конфлікт. Фото: "Вікна"

Водій приміської маршрутки виштовхав з транспорту чоловіка, що втратив зір в ході Революції Гідності та отримав інвалідність

"На станції метро Лісова сів у маршрутку "Київ-Чернігів" та пред'явив УБД. Водій без зайвих слів відразу почав виштовхувати мене. Потім почав доводити, що я за законом зобов'язаний взяти квиток на кінцевій, тобто біля станції метро Дарниця (хоча кінцева у них на Лісовій)", - передає спільнота "Київ оперативний".

Потерпілий звернув увагу на те, що водій і так порушив норми безпеки для перевезення пасажирів, оскільки у нього в міжміському автобусі стояли люди.

Після обурень з боку чоловіка з інвалідністю водій заблокував ще й сусідній автобус, щоб той не зміг туди зайти, а після цього покликав своїх друзів і накинувся на потерпілого з погрозами і спробував його задушити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кров почала юшити" - водія маршрутки побили пасажири

"Водій відштовхнув мене і коли я розвернувся спиною, нічого не чекаючи, почав душити мене ззаду. Я мало не задихнувся. Я вирішив викликати поліцію. Водій одразу закрив двері на ключ і образив мене", - додав він.

Поліцейські на місці події не змогли знайти аргументів для захисту ветерана. Він відправився у відділення писати заяву про вчинення кримінального правопорушення на водія.

Ветерани знайшли зухвалого водія маршрутки, який нагрубіянив батькам загиблого героя АТО Ігоря Олеськіва. Інцидент трапився у місті Калуші, що на Франківщині.

Зараз ви читаєте новину «Нахамив та спробував задушити - водій маршрутки напав на учасника Революції Гідності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі