четвер, 02 лютого 2023 14:50

Наближається мороз ‒ що прогнозують синоптики на найближчі дні

Наближається мороз ‒ що прогнозують синоптики на найближчі дні
Найближчими днями в Україні ставатиме холодніше. Фото: lb.ua

П'ятниця, 3 лютого, в Україні буде вологою, але ще порівняно теплою. Майже у всіх областях падатиме мокрий сніг.

На півдні ще й дощитиме. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

Температура повітря найближчої ночі становитиме -1... -4℃, вдень передбачається 0... +3℃, а на півдні до +5℃.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Класична зима: розказали, коли в Україні вдарять лютневі морози

"Проте в західних областях вже завтра вдень повітря освіжиться до 0... -2℃. Надалі, впродовж суботи-неділі, 4-5 лютого, температура повітря в більшості областей України знижуватиметься, наступний тиждень буде помірно морозним", ‒ зазначає Діденко.

У Києві 3 лютого буде сніг та мокрий сніг. Вночі температура становитиме -1... -3℃, вдень 0... +2℃. 4-5 лютого у столиці почнеться зниження температури повітря і найближчого тижня очікується морозна погода.

Рятувальники закликали туристів утриматися від походу у високогір'я Карпат. На горі Піп Іван Чорногірський хмарно, туман, видимість впала до 20 м, повідомив у середу Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост у Facebook.

У лютому середня місячна температура в Україні коливатиметься від -3℃ до +2℃. Це на 1,5-2 градусів вище за норму, повідомляє Укргідрометцентр. Місячна кількість опадів очікується 29-83 мм, що у межах норми.

Зараз ви читаєте новину «Наближається мороз ‒ що прогнозують синоптики на найближчі дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі