субота, 03 серпня 2013 11:29

На Запоріжжі у ДТП потрапила сім'я росіян, три людини загинули

На Запоріжжі у ДТП потрапила сім'я росіян, три людини загинули
Фото: zp.comments.ua

У Запорізькій області на автодорозі Харків-Сімферополь у ДТП загинули три людини і одна постраждала. Про це повідомляє прес-служба Держслужби з НС.

"У п'ятницю ввечері поблизу с. Тернівка Вільнянського району, на 259 км автодороги Харків-Сімферополь сталося зіткнення легкового автомобіля "Opel Omega" з вантажним "МАN", в результаті чого три людини загинули, з них дитина 2010 р.н. та одна людина постраждала (всі вони жителі г.Орел, Росія)", - наголошується в повідомленні.

Постраждала 13-річна дівчинка у важкому стані госпіталізована. Про це повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі управління ДАІ в Запорізькій області.

Як зазначають в ДАІ, сім'я росіян (4 особи) їхала на відпочинок. "Opel Omega" виїхав на зустрічну і в лоб зіткнувся з вантажівкою, зареєстрованим в Харківській області.

"За попередніми даними, причиною ДТП могла стати втома водія легкового автомобіля. Імовірно він проїхав близько 600 кілометрів, могла виникнути втома", - повідомив старший інспектор ДАІ Запорізької області Максим Вертепний.

Загинули 34-річні жінка і чоловік, і їх 3-річний син. 13-річну дочку загиблих вже прооперували запорізькі медики.

Причину аварії встановить слідство після автотехнічної експертизи.

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі у ДТП потрапила сім'я росіян, три людини загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі