четвер, 06 листопада 2014 14:06

На Запоріжжі силивики ліквідували найбільший канал постачання зброї із зони АТО - РНБО

На Запоріжжі силивики ліквідували найбільший канал постачання зброї із зони АТО - РНБО
Фото: for-ua.com

Співробітники міліції та Служби Безпеки України ліквідували великий міжрегіональний канал постачання зброї з зони антитерористичної операції.

Про це на брифінгу заявив спікер Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, передає РБК-Україна.

"Співробітники управління по боротьбі з організованою злочинністю у Запоріжжі ліквідували найбільший на сьогоднішній день канал постачання зброї з зони АТО.

Учасники організованого злочинного угруповання з транснаціональними та регіональними зв'язками з березня по листопад налагодили канал постачання зброї і боєприпасів із зони АТО, які у подальшому збували в Запорізькій, Одеській, Херсонській, Харківській, Дніпропетровській і Київській областях, а також в країни ближнього зарубіжжя", - заявив Лисенко.

За його словами, до складу ОЗГ входило 10 осіб із Запорізької, Київської і Одесою областей.

"Вилучено цілий арсенал зброї: 5 гранатометів, 4 кулемети Дехтярьова, 5 АК, ПП СЗ-26, 15 гвинтівок Мосіна, обріз мисливської рушниці, пістолети Глок, Беретта, Маузер і ще 9 різних систем, 124 гранати", - повідомив спікер РНБО.

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі силивики ліквідували найбільший канал постачання зброї із зони АТО - РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі