понеділок, 07 квітня 2014 12:02

На закарпатті виявили лігво сатаністів

6 квітня у Рахові закарпатської області міліція натрапила на місце жертвоприношення сатанистів із фотографіями запланованих жертв.

Як повідомив Gazeta.ua прес-офіцер обласного управління міліції Олег Подебрій, місцеві правоохоронці випадково виявили це лігво, зазирнувши під час патрулю у давно покинуту будівлю.

"Патрульні не повірили своїм очам, коли побачили пентаграми на стінах, а також розкладені довкола відрізаної свинячої голови фотографії молодих людей", – заявив він.

 

Окрім намальованих червоною фарбою на стінах пентаграм та надписів на латині, що вихваляли сатану, увагу міліціонерів привернули тринадцять фотографій, зображення людей на яких були проколоті цвяхами.

Отець-настоятель місцевого храму Тихон розповів, що це вже далеко не перший випадок, коли Рахівські сатаністи дають про себе знати.

"Парафіяни бояться за своїх дітей, бо що не день ми чуємо про нові витівки богохульників! Те, що таке блюзнірство проводилось напередодні великого християнського свята Благовіщення пресвятої Богородиці зовсім не випадково", – розповів Святий Отець.

Нині міліція з'ясовує особи людей зображених на фотографіях, сподіваючись що це допоможе їм вийти на сектантів.

Нагадаємо, минулої осені Рахівські сатаністи вже вбили 18-річного хлопця під час жертвоприношення, а близько року тому поблизу цієї місцевості безвісті зникла дитина.

Зараз ви читаєте новину «На закарпатті виявили лігво сатаністів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі