пʼятниця, 14 жовтня 2011 16:44

На Закарпатті 10-річний хлопець розраховувався у магазині ксерокопією

На Закарпатті 10-річний хлопець розраховувався у магазині ксерокопією

В одну з продуктових крамниць Ужгорода на проспекті Свободи зайшов підліток. Хлопець узяв щось із продуктів та розрахувався 50-гривневою купюрою. Ці гроші відразу привернули увагу жінки-продавця, бо виглядали явно як несправжні.

Продавець повідомила про цей випадок у міліцію, й на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Ужгородського міськуправління. Фальшивомонетника, яким виявився 10-річний учень однієї з шкіл міста, затримали.

Як з'ясувалося, купюра, якою він намагався розрахуватися за товар, - це ніщо інше, як склеєний аркуш паперу, на якому з обох боків було скопійовано за допомогою ксерокса 50-гривневу купюру. Примітивну фальшивку вилучено, тепер правоохоронці з'ясовують, чи сам хлопчина до такого додумався, чи "допоміг" хтось з дорослих.

Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст.199 Кримінального кодексу України (виготовлення, зберігання або збут підроблених грошей).

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті 10-річний хлопець розраховувався у магазині ксерокопією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі