середа, 03 листопада 2010 16:54

На Волині колишній зек убив пенсіонера за пропозицію сексу

На Волині колишній зек убив пенсіонера за пропозицію сексу
У місті Нововолинськ Волинської області колишній зек до смерті побив 64-річного пенсіонера.

Вбивця, яким виявився 29-річний місцевий мешканець, користувався серед знайомих репутацією алкоголіка на психічно-неврівноваженого.

Із пенсіонером зустрівся вночі на вулиці, коли повертався із вечірки. Зав'язалася розмова, вирішили закріпити дружбу в барі за келихом пива. Під час розмови пенсіонер запропонував молодшому чоловіку сексуальні послуги. Ця пропозиція обурила співрозмовника і він без вагань почав лупцювати нового знайомого. Щоб вбити старого чоловіка, парубкові вистачило трьох ударів. Двома він повалив його на землю, а коли той підводився, ногою поцілив у голову. Як наслідок – черепно-мозкова травма та крововилив. Коли побачив, що накоїв біду, утік геть.

Через кілька годин після цього на труп натрапили місцеві мешканці.

"Швидка, яка прибула на місце події виявилась безсилою. До справи взялися слідчі. Саме вони виявили сліди підошви на обличчі покійника. За допомогою цього сліду протягом доби працівники карного розшуку затримали вбивцю", - повідомили у Нововолинському міськвідділі УМВС.

Убивця планував на днях одружитися. Його дівчина вагітна. Проте тепер весілля доведеться відкласти щонайменше на вісім років. Саме стільки часу йому доведеться відсидіти за ґратами.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Волині колишній зек убив пенсіонера за пропозицію сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі