середа, 06 лютого 2013 19:21

На Волині догхантер вистрелив у перехожого отрутою для тварин

На Волині догхантер вистрелив у перехожого отрутою для тварин
На очах у дітей якийсь чоловік у Ковелі відстрілював вуличних собак. Фото: shlub.gazeta.rv.ua

У Дмитра Пацалая з міста Ковель Волинської області догхантер стрельнув отрутою для тварин.

Це сталося після того, як на очах у дітей якийсь чоловік відстрілював вуличних собак. Дмитро втрутився. Після цього майже добу ноги викручували судоми. Догхантер виявився комунальником. А проти Пацалая порушили кримінальну справу, звинуватили у хуліганстві.

"4 лютого десь після восьмої ранку я був на масиві "Машзавод" у нас у місті. Місце - людне. Поруч школа, ПТУ, дитячий садок. Дуже багато дітей було. Бачу, йде якийсь дядько у куфайці, гумових чоботах із трубкою в руках", - розповідає потерпілий.

Дмитро каже, що далі чоловік бачить двох псів. Прицілюється в них та стріляє ампулами із червоною рідиною. Попадає в одного собаку, інший пес тікає.

"Той, в якого попали, підбігає до моєї машини. Пес пищав так, що чули певно в сусідніх будинках. Ще викручувався в судомах. А той чоловік підбігає до пса і починає його добивати. Собака скавчить. Я не витримав. Вибіг із машини і кричу: С***а, ти що робиш?!", - каже.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд над садистом: за сміх на засіданні він отримав стусани від захисників тварин

Дмитро пригадує, що далі все сталося за декілька секунд. Чоловік направив на нього трубку. Рідина потрапила на куртку. Почали штовхатися.

"Скажу вам чесно - трубку я забрав, зігнув і викинув. А того скрутив, - розказує. - Удень ніби все нормально. А ввечері як почали боліти ноги. Такі страшні судоми. Вночі стали дубові, як дерев'яхи. До тазу. Ледве дотерпів до ранку. Пішов на "швидку". Оглянули травматолог і невролог. Пояснили, що я отруївся парами. Хімічного опіку немає, бо на тіло та рідина не потрапила. Судоми за добу пройдуть. Висновки має зробити токсиколог, а його в місті немає. Тільки в Луцьку, за 80 км".

Проти Дмитра порушили кримінальну справу за фактом хуліганства.

"Ніби я побив того чоловіка. Але я його просто затиснув. Він якийсь комунальник. По ньому не видно. Я взагалі думав, що то алкаш місцевий. От якщо людина працює в "Укртелекомі", то на одязі напис такий є, - пояснює. - Свідків купа на вулиці була. Ще в магазині цілодобовому камера є, але вони не дають запис. У міліції пояснили, що не можуть вимагати, бо то приватний магазин. Запис показав би, що я його не бив".

Зараз ви читаєте новину «На Волині догхантер вистрелив у перехожого отрутою для тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2100

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі