вівторок, 20 листопада 2012 09:06

На Волині дівчата влаштували таку бійку, що розліталися шкільні меблі

На Волині дівчата влаштували таку бійку, що розліталися шкільні меблі
Одна з дівчат потрапила до лікарні після бійки. Фото: svit24.net

У Рожищі 14-річні дівчатка після уроків прибирали клас. Слово за слово – і між ними виник конфлікт. У результаті в хід пішли кулаки і шкільні меблі.

Одна із дівчат зробила зауваження іншій: мовляв, прибери стільця, щоби можна було добре помити. Школярка тим часом вдягала куртку. Це розізлило її товаришку, тож вона підійшла і за непослух вдарила однокласницю в обличчя. Такої образи учениця не стерпіла, тож вхопила стільця і кинула ним у кривдницю.

Зрештою кульмінацією конфлікту стало звернення дівчинки у Рожищенську ЦРЛ, звідки її направили на обстеження в обласну клінічну лікарню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Житомирі старшокласниці побили молодшу дівчинку

"З'ясувалося, що подруги от уже кілька місяців не можуть порозумітися, – розповів оперуповноважений групи кримінальної міліції у справах дітей Рожищенського РВ УМВС України у Волинській області капітан міліції Роман Музиченко. – Така ворожнеча завершилася своєрідною бійкою".

У результаті з дівчатами була проведена профілактична бесіда, їх попередили про відповідальність за вчинення дрібного хуліганства. А от на батьків складено адміністративний протокол, згідно з ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Зараз ви читаєте новину «На Волині дівчата влаштували таку бійку, що розліталися шкільні меблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі