четвер, 28 січня 2021 16:54

На українця в Парижі могли напасти заради помсти: дипломати розкрили нові подробиці

На українця в Парижі могли напасти заради помсти: дипломати розкрили нові подробиці
Українця 15-річного Юрія Крученика жорстоко побили в Парижі. Напад скоїли члени підліткової банди "RD4". Фото: instagram.com/maman_de_yuriy

Напад на українського підлітка Юрія Крученика в Парижі скоїли члени підліткової банди RD4.

Серед затриманих 8 неповнолітніх і 1 повнолітній. Напасти на Юрія могли заради помсти. Такі попередні дані слідства повідомили у Facebook Посольства України у Франції.

"У місті Ванв у передмісті Парижа поліція затримала підлітків, які, ймовірно, брали участь у зіткненнях з бандами району Богренель 15-го округу Парижа. За повідомленнями прокуратури Парижа, усі під вартою за звинуваченням у замаху на вбивство, участі у групових злочинних діях з метою вчинення насильницького злочину та крадіжки. Український підліток став жертвою нападу помсти представників банди RD4 після того, як кількома днями раніше був побитий підліток з Ванва", - йдеться в повідомленні дипломатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побиття українця в Парижі: рідні відреагували на скандальні заяви французької преси

Повідомляються й подробиці нападу на Юрія. Так, у доповіді поліцейських і рятувальників, що прибули на місце трагедії, зазначається, що юнак мав сильну кровотечу з голови.
Того ж вечора поліція виявила на місці злочину молоток, закинутий у квітковий горщик, а також кілька залізних прутів. На спростування інформації, яка поширювалась у пресі, у звіті поліції не йшлося про наявність у постраждалого викрутки.

Крім того, представники поліції підкреслили, що потерпілий не має судимості й не був відомий місцевим правоохоронцям, як раніше повідомляли деякі ЗМІ.

Юрія побили 15 січня неподалік Ейфелевої вежі, коли він із друзями саме повертався з коледжу. На них накинулася група невідомих. З металевими палицями й битами вони атакували студентів. Пізніше французькі ЗМІ написали, що Юрій раніше вже потрапляв у поле зору поліції за дрібне хуліганство. Причиною інциденту міг стати конфлікт між 2 ворожими бандами підлітків. До однієї з яких може входити Юрій.

Зараз ви читаєте новину «На українця в Парижі могли напасти заради помсти: дипломати розкрили нові подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі