субота, 31 жовтня 2020 16:00

"На тих, хто бив – не ображаюсь": винуватець ДТП на майдані просив вибачення

"На тих, хто бив – не ображаюсь": винуватець ДТП на майдані просив вибачення
Винуватцеві смертельної аварії на Майдані Незалежності в Києві обрали запобіжний захід. Він перебуватиме під домашнім арештом. Фото: скріншот із відео

Підозрюваний у смертельній ДТП на майдані Незалежності в Києві Юрій Назаренко стверджує, що під час керування автомобілем втратив свідомість.

Він просить пробачення у потерпілих і родичів загиблих. А також не ображається на тих, хто бив його після аварії. Про це сказав після засідання суду, де йому обирали запобіжний захід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна ДТП на майдані: що розповів підозрюваний у суді

"Я хочу тільки вибачитися. Я чітко їхав, я все життя їздив, у мене не було жодної ДТП. Я втратив свідомість. Я не ображаюсь на людей, які били мене, я не ображаюсь, я вибачаюсь. Я всю ніч не спав, думав про те, що сталося, що це страшний сон приснився. Але, на жаль, не сон", - зазначив Назаренко, передає УНН.

На майдані Незалежності в Києві водій авто Land Rover збив на смерть 2 людей. Ще четверо - отримали травми. Аварія сталася 30 жовтня близько 16.00. Винуватцем виявився 66-річний Юрій Назаренко. Раніше працював керівником апарату Комісії з цінних паперів і фондового ринку. Був тверезий, за попередніми даними. Каже, що йому стало зле за кермом і він втратив свідомість. Йому повідомили про підозру за статтею щодо порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило загибель кількох осіб. За це загрожує до 10 років ув'язнення. Сьогодні, 31 жовтня, Назаренку обрали запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт. Також він буде носити електронний браслет.

Зараз ви читаєте новину «"На тих, хто бив – не ображаюсь": винуватець ДТП на майдані просив вибачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі