вівторок, 28 грудня 2010 09:07

На Сумщині у магазині вибухнув плеєр: жінка втратила око

На Сумщині у магазині вибухнув плеєр: жінка втратила око

На Сумщині троє жінок постраждали внаслідок вибуху радіоплеєра, який знайшли на вулиці. Двоє з них зазнали численних рваних ран обличчя та рук, одна - утратила око.

Інцидент стався у магазині. Одна з продавщиць підібрала посеред дороги плеєр, який прийшла показати подругам. Але після увімкнення прилад розлетівся на шматки, травмувавши жінок осколками.

"Вони його покрутили, натиснули кнопку і воно стрельнуло. Пішла кров, ми нічого не зрозуміли, був шок", - розповіла свідок вибуху, Світлана Бурлюк.

За словами правоохоронців, вибух був не надто потужний, але спрямованої дії - жінка стояла безпосередньо біля скляної вітрини, але скло навіть не потріскалося.

Утім, версію теракту чи помсти у міліції не розглядають. Слідчі схиляються до нещасного випадку.

"Він вибухнув внаслідок замикання акумулятора. Там було три акумуляторних батареї в цьому радіоплеєрі, одна з яких вибухнула. Під час застосування реактивів хімічних, експрес-аналізу, вибухових речовин виявлено не було", - заявив керівник слідчого відділу Охтирського МВ міліції Ігор Гриб.

Фахівці підтвердили, що подібні випадки трапляються. В основному вибухи стаються за рахунок неправильного використання батарей, які можуть підірватися від сирості чи перезарядки.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «На Сумщині у магазині вибухнув плеєр: жінка втратила око». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі