понеділок, 29 жовтня 2012 12:04

На Сумщині правоохоронці знайшли закривавлену жінку із сокирою в голові

На Сумщині правоохоронці знайшли закривавлену жінку із сокирою в голові
Більшість тяжких злочинів на території області відбуваються у стані алкогольного сп'яніння. Фото: derevnyaonline.ru

На Сумщині п'яний нелюд зарубав рідну мати. Трагедія сталася в одному з сіл Лебединського району.

Коли правоохоронці прибули на місці події, побачили жахливу картину – 53-річна жінка в калюжі крові та з сокирою у голові. На момент приїзду правоохоронців вона була ще живою, але невдовзі померла. Винуватця трагедії затримали швидко – ним виявився 27-річний син загиблої. Чоловік знаходився у стані сильного алкогольного сп'яніння, протверезівши в усьому зізнався.

З його слів, того дня він із знайомою прийшов до матері в гості. Як водиться, прихопив із собою пляшку горілки та пива. Ненька зустріла та запросила за стіл. За годину мирна розмова переросла в конфлікт. Підігріти спиртними рідні люди не скупились на образи один до одного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Запоріжжі стара бабця зарубала односельця косою

"Я скипів, коли мати сказала, щоб я не їв її продукти і йшов геть, - пояснює затриманий, - вона дуже п'яна була і я теж. Тож не втримався, вибіг у коридор, схопив сокиру і вдарив її по голові".

Коли жінка впала, її син збіг з дому.

Сьогодні проти затриманого порушена кримінальна справа. Такий неконтрольований прояв люті може йому коштувати до 15 років позбавлення волі. А міліціонери констатують : більшість тяжких злочинів на території області відбуваються у стані алкогольного сп'яніння.

Зараз ви читаєте новину «На Сумщині правоохоронці знайшли закривавлену жінку із сокирою в голові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі