середа, 21 березня 2007 13:51

На суді Курочкін назвався месією і освідчився у коханні

 

Святошинський районний суд Києва переніс початок розгляду справи російського бізнесмена Максима Курочкіна на 27 березня, 14:00, через порушенням підсудним дисципліни.

На початку судового засідання суддя Анатолій Ясельський попросив Курочкіна представитися, на що підсудний відповів: "Ви знаєте, що я месія, син Бога". Після чого суддя попросив Курочкіна поводитися порядно в залі судового засідання.

"Це ви поводьтеся порядно", - відповів бізнесмен судді.

Потім Курочкін почав освідчуватися в коханні жінці на ім"я Юля, а також сперечатися у залі засідання зі своїм батьком.

Суддя оголосив перерву на 15 хвилин, а після перерви повідомив про перенесення засідання.

Сьогодні повинне було відбутися перше засідання в справі Курочкіна по суті, попереднє засідання відбулося 16 березня.

Голосіївський райсуд Києва вже двічі обирав запобіжним заходом для Курочкіна утримання під вартою строком на 2 місяці й 1 місяць.

20 листопада співробітники спецпідрозділу МВС "Беркут" затримали розшукуваного правоохоронними органами України російського бізнесмена Курочкіна в аеропорті "Бориспіль".

В української міліції є 2 постанови Ялтинського суду, а також Голосіївського районного суду Києва про 2 епізоди вимагання з боку Курочкіна.

У березні 2005 року МВС України оголосило в розшук Курочкіна.

Курочкін є виконавчим директором Російського клубу - неурядової організації, створеної з ініціативи представників російської й української громадськості для розвитку діалогу між громадськими, політичними й діловими колами Росії й України пишуть Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «На суді Курочкін назвався месією і освідчився у коханні ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі