середа, 09 січня 2013 15:29

На Рівненщині "ВАЗ" під час обгону зачепив "Мазду". 4 людей постраждали
6

Фото: Фото: Прес-служба ДАІ

У вівторок, 8 січня, о 13.20 на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів біля райцентру Костопіль Рівненської області автомобіль "ВАЗ-21114" на швидкості виїхав на смугу зустрічного руху і врізався у легковик "Мазда-6". Водія та кількох пасажирів госпіталізували.

"За попередніми даними водій автомобіля "ВАЗ-21114" здійснював маневр обгону. Він рухався зі сторони райцентру Сарни в напрямку Рівного. Виїхав на зустрічну смугу й допустив зіткнення з "Маздою-6", - розповідає Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділку ДАІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донеччині загинув водій "Лади", влетівши у "Ауді"

За кермом "ВАЗа" був 47-річний мешканець Рівного. Його з відкритою черепно-мозковою травмою, забоєм шийного відділу хребта госпіталізували в реанімацію Костопільської центральної райлікарні. Постраждали також 41-річна та 32-річна пасажирки "ВАЗа". У них діагностували закриті черепно-мозкові травми та забійні рани носа й колінних суглобів. Жінок "швидка" доставила в травматологію райлікарні.

"За кермом автомобіля "Мазда-6" був 28-річний мешканець столиці. Він у ДТП не постраждав. 23-річну пасажирку "Мазди" госпіталізували в травматологію райлікарні. У неї діагностували закриту черепно-мозкову травму і перелом правої променевої кістки", - додають в обласній ДАІ.

Обидва автомобілі отримали значні ушкодженні в ДТП. Найбільше постраждав "ВАЗ". Під час удару його зім'яло на половину. Багажник сплющило до задніх сидінь. У "Мазди" розтрощена права передня частина.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині "ВАЗ" під час обгону зачепив "Мазду". 4 людей постраждали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі