вівторок, 03 грудня 2019 11:47

На Полтавщині вантажівки потрапляють у сніговий полон
4

На Полтавщині зі снігового полону витягнули 12 вантажівок за добу
Фото: pl.dsns.gov.ua
На Полтавщині зі снігового полону витягнули 12 вантажівок за добу
На Полтавщині зі снігового полону витягнули 12 вантажівок за добу
На Полтавщині зі снігового полону витягнули 12 вантажівок за добу

Протягом 2 грудня підрозділи Полтавського гарнізону ДСНС України залучали до ліквідації наслідків ускладнення погодних умов.

Подробиці повідомили в головному управлінні ДСНС України в Полтавській області.

На Полтавщині погодні умови ускладнилися опадами у вигляді снігу, а також поривчастим вітром з обіду 2 грудня. Це одразу додало роботи підрозділам ДСНС, які витягували автотранспорт зі снігових заметів.

Зокрема, у Чорнухинському, Новосанжарському, Великобагачанському, Кобеляцькому та Полтавському районах відбуксирували зі снігового полону 12 вантажних автомобілів, в яких перебували 12 людей.

Так, 2 грудня о 20:42 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що вантажний автомобіль "IVECO" з'їхав у сніг на узбіччя поблизу села Нова-Діброва Чорнухинського району та не може продовжити рух.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київ завмер в заторах: де краще не їхати

Бійці ДСНС, які прибули на місце виклику, відбуксирували вантажівку на безпечну ділянку дороги. Для надання допомоги залучалися 3 чоловіки особового складу 9-го Державного пожежно-рятувального посту та 1 одиниця техніки.

Як повідомив керівник Управління з питань цивільного захисту Полтавської облдержадміністрації Віктор Стеблянко, для підтримки автошляхів області в проїжджому стані протягом доби залучили 136 одиниць техніки та 151 працівника дорожних служб Полтавщини. З них 30 одиниць техніки і 50 працівників Агентства місцевих доріг та 106 одиниць техніки і 131 працівник Служби автомобільних доріг.

Автошляхи області знаходяться у проїжджому стані.

Перший сніг цього року в Україні випав ввечері 2 грудня. Він вже встиг спричинити надзвичайні ситуації на дорогах

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині вантажівки потрапляють у сніговий полон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі