четвер, 27 вересня 2012 09:48

На Полтавщині на школяра впали футбольні ворота: хлопець потрапив у реанімацію

На Полтавщині на школяра впали футбольні ворота: хлопець потрапив у реанімацію
Діти вирішили розхитати футбольні ворота. Фото: glavred.info

24 вересня близько 15.00 в місті Гадяч Полтавської області на стадіоні біля спеціалізованої школи №2 на 9-річного Романа Стрельця впали футбольні ворота. Хлопець потрапив до реанімації.

"Учень після занять пішов додому. В школі нікого не залишилося, самі вчителі. Через дві години повернувся. Зайшов в магазин, що поруч, там зустрів друзів, взяли м'яча і погнали грати на стадіон, - розказала директор школи Лариса Бурак. - Захотіли подурачитися. Вирішили розхитати футбольні ворота. Одні були прикріплені ланцюгами. Подалися хитати інші, на них ланцюгів не було, вони і впали на учня".

Жінка каже, що це побачили працівники сусіднього музею. Вони підняли ворота з Романа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У дніпропетровському університеті помер 20-річний студент

"Коли я прийшла, хлопець лежав на полі, ворота — поруч. Він мене впізнав, говорив. Його мати казала, дорогою в Полтаву до неї посміхався, просив їсти, - продовжила Лариса Бурак. - Стадіон належить Гадяцькій дитячо-юнацькій спортивній школі. Всім нашим дітям казали на стадіоні не вештатися, бо у вересні там почали ремонтувати сітку. В минулому році проводили там фізкультуру, коли треба було грати в футбол".

Зараз Роман Стрелець в Полтавській обласній клінічній лікарні. Сьогодні його перевели з реанімаційного відділення у палату нейрохірургії. Він при тямі, говорить.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині на школяра впали футбольні ворота: хлопець потрапив у реанімацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі