неділя, 07 липня 2019 16:41

На Полтавщині чоловік убив батьків і підпалив будинок

На Полтавщині чоловік убив батьків і підпалив будинок
У селі Ковалівка Полтавського району 28-річний чоловк убив батьків. Фото: dsns.gov

Під час пожежі у селі Ковалівка Полтавського району знайшли тіла подружжя із ранами на шиях. За кілька годин правоохоронці затримали злочинця - сина загиблих.

Про це повідомили на офіційній сторінці поліції Полтавщини у Facebook.

"Подвійне вбивство у Полтавському районі розкрили. Упродовж кількох годин роботи вдалося встановити особу, яка причетна до цього жахливого злочину. Ним виявився 28-річний син убитих. Чоловік раніше вже мав проблеми із законом. Наразі фігуранту оголосили про підозру та затримали. Речові докази вилучили", - написали в мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Засуджений намагався спалити живцем співкамерника

6 липня у селі Ковалівка була пожежа у житловому будинку. Після її ліквідації та огляду приміщень у кімнаті знайшли тіло господині, а в літній кухні - господаря. Потерпілим було по 49 років. Правоохоронці на тілах обох загиблих побачили явні ознаки насильницької смерті - рани на шиях. Мотиви вбивства мають встановити слідчі. Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

13-річну Інну Дубік із села Миролюбівка П'ятихатського району на Дніпропетровщині ймовірно задушили.

На тілі загиблої виявили сліди, характерні для удушення.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині чоловік убив батьків і підпалив будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають