пʼятниця, 19 листопада 2010 17:13

На Одещині чоловік зарізав вчительку музики через 500 гривень

На Одещині чоловік зарізав вчительку музики через 500 гривень

У районному центрі Котовськ Одеської області міліція затримала безробітного 26-річного місцевого жителя, який підозрюється у жорстокому вбивстві та пограбуванні пенсіонерки.

Як повідомив відділ зі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС в Одеській області, 17 листопада в чергову частину Котовського міського відділу міліції зателефонував 39-річний житель Котовська. Він повідомив, що в квартиру його 72-річної сусідки відкриті вхідні двері, через які видно, що всередині - безлад. Прибулі міліціонери виявили в приміщенні труп господарки - жінка загинула в результаті численних проникаючих колото-різаних ран в лівій частині грудної клітини.

З'ясувалося, що потерпіла - колишня вчителька, вийшовши на пенсію, заробляла приватними уроками з музики та німецької мови. За словами сусідів, вона часто позичала гроші сусідам, про що знали жителі майже всіх прилеглих будинків.

У ході оперативно-розшукових заходів міліціонери затримали 26-річного чоловіка, який зізнався в тому, що прийшов до квартири для отримання грошей від пенсіонерки. Однак у ході спілкування з власницею квартири у нього виник конфлікт - жінка гроші дати відмовилася. У результаті Денис багаторазово вдарив вчительку ножем. Потерпіла померла на місці події. Потім хлопець знайшов близько 500 гривень і з місця злочину втік.

У затриманого вилучено речові докази.

Слідчий відділ Котовського міського відділу міліції ГУ МВС в Одеській області порушив кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство. Слідство триває.

Багнет

Зараз ви читаєте новину «На Одещині чоловік зарізав вчительку музики через 500 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі