вівторок, 15 грудня 2015 12:19

На Миколаївщині депутат з бойовиками намагалися "присвоїти" агрофірму

На Миколаївщині депутат з бойовиками намагалися "присвоїти" агрофірму
Фото: proshatsk.com.ua

В Арбузинському районі п'ятеро чоловіків з нашивками МВС та зброєю намагалися викрасти директора підприємства.

Як інформує прес-служба Нацполіції, інформація про інцидент надійшла зранку 14 грудня.

"До офісного приміщення підприємства увійшли незнайомці у форменому одязі з нашивками МВС та представились працівниками поліції. Обличчя зловмисників були закриті балаклавами і вони, погрожуючи застосуванням зброї, почали вимагати від керівника, щоб останній разом із ними поїхав у невідомому йому напрямку.

Правоохоронці затримали двох чоловіків, 1992-го та 1990-го рр.н., у яких вилучено автомат, радіостанцію, дві балаклави, димову шашку, розгрузку військового зразку, у якій знаходилось 25 патронів калібром 5, 45 мм.

Троє осіб, що були разом із зазначеними нападниками, зникли. Вживаються заходи щодо встановлення їх місця знаходження", - йдеться у повідомленні.

Як виявилося, затриманий 1990 року народження є депутатом Вознесенської міської ради. Йому та другому зловмиснику оголосили про підозру за статями "Хуліганство", "Самовільне присвоєння владних повноважень або звання службової особи" і "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини".

Зараз ви читаєте новину «На Миколаївщині депутат з бойовиками намагалися "присвоїти" агрофірму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі