середа, 10 липня 2013 14:17

На Львівщині знайшли тіла трьох підлітків, які втопилися два дні тому

На Львівщині знайшли тіла трьох підлітків, які втопилися два дні тому
Фото: obozrevatel.com

Водолази витягли з річки Стрий біля с.Явора Турківського району Львівської області тіла трьох дітей, які зникли під час купання 8 липня. Того дня о 17:48 від чергового Турківського РВ МВС рятувальникам надійшло повідомлення зниклих безвісти трьох підлітків, жителів с. Розлуч Турківського району Львівської області.

"Четверо хлопчиків, два друга і два брати по 13-15 років пішли купатися на річку. Усі четверо почали топитися. Одному підлітку вдалося доплисти до берега. Але він не бачив, чи врятувалися його друзі і побігли в село за допомогою, чи втопилися. Тому було задіяно і п'ять водолазів у пошуку тіла і 20 рятувальників. Задіяли міліціонерів, кінологів, місцевих мешканців для пошуків у лісах та у селі, де хлопці могли заховатися. Пошуки у воді утруднювалися швидкою течією. Рятувальникам вдалося знайти тіло першого загиблого 9 липня в 16.10, тіла двох інших були виявлені о 08.15 і о 09.15 сьогодні", -  повідомив начальник відділу зв'язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Львівській області Віталій Туровцев.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині знайшли тіла трьох підлітків, які втопилися два дні тому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі