понеділок, 10 жовтня 2011 16:48

На Львівщині п'яний онук убив бабусю

На Львівщині п'яний онук убив бабусю

У містечку Дубляни, що біля Львова, 34-річний онук убив свою 85-річну бабцю просто у квартирі. Тіло накрив покривалом, облив олією і підпалив. Коли з квартири почав іти дим, сусіди викликали пожежників. Вони застали убивцю на місці, він був у тяжкому запої.

Сварка між онуком і бабцею виникла через п'яного. Стара не могла його угамувати. Він почав її бити по шиї, кинув на підлогу та продовжив бити, доки вона перестала ворушитися.

Убивця Андрій Шумський пив давно, сім'ї власної не мав, ніде не працював. Кажуть, навіть лікувався у психдиспансері. У квартирі, крім них, жили ще дочка покійної, тобто мати Андрія. На час убивства її не було вдома. Жінка працює у місцевому барі продавцем.

"У нього і батько якось не своєю смертю загинув, здається втопився, - розповіла працівниця міської ради в Дублянах. - Убита жінка Катерина Галянта була дуже доброю. І господиня добра, і акуратненька така. Ніхто про неї злого слова не казав. Вона не могла робити сварки. Вона була повна, тому останнім часом з будинку не виходила, лише їсти їм варила".

Сім'я живе у 4-кімнатній квартирі площею 96,7 квадратних метрів у 12-поверховому будинку. Житло у ньому отримували колись співробітникам Львівського аграрного університету, який знаходиться в Дублянах. Квартиру отримала покійна Катерина.

Убивця раніше притягувався до кримінальної відповідальності за умисне спричинення тілесних ушкоджень середньої тяжкості. Зараз йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині п'яний онук убив бабусю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі