Ексклюзиви
пʼятниця, 18 лютого 2011 17:54

На Львівщині повісився 13-річний школяр

На Львівщині повісився 13-річний школяр

У селі Петричі Буського району Львівської області знайшли повішеного учня 8 класу місцевої школи Богдана Яворського. Дитина вкоротила собі віку на власному горищі, після уроків в школі.

Як зазначила в коментарі Gazeta.ua працівник сільської ради села Андріївка, Мирослава Когут, нікому не відомо, що саме спонукало дитину до самогубства.

"Петричі належать до нашої сільради. Всі одне одного знають. І Богдана ми знали. Хороший хлопчина був. Спокійний, врівноважений. Якщо щось попросиш його, ніколи не відмовляв в допомозі. Говорили з родичами його сьогодні, питали, може щось гнітило малого, може що в школі не так було. Ті заперечують. Кажуть ніяких проблем ні з вчителями, ні з учнями не мав. Життєрадісний був. Гарно вчився. Не відмінник, але і не двієчник. Не було в нього і ніяких психологічних відхилень. Просто сказати ніхто не може, що його на такий крок штовхнуло", - зазначила Когут.

Богдан Яворський мешкав в Петричах разом із матір'ю та молодшою сестричкою. Батько помер кілька років тому. Старший брат одружився в сусіднє село. Сім'ю утримувала мама.

Вона, пенсіонер по інвалідності, ніде не працює, але вела з дітьми господарство. Розводили Яворські голубів.

"Богдан, приходивши зі школи, одразу йшов годувати голубів в сарай. Цього разу, все було як завжди. Прийшов, перевдягнувся, поїв. Сказав мамі, що йде до птахів. Але як пішов, так щось довго його не було. Віра послала малу за братом подивитися. Та до сараю - він закритий. Якось відкрила. По драбині на стрих вилізла, а там Богдан вже висить. Наробила крику. Збіглися сусіди. Двох відкачувати прийшлось, а малого вже мертвим зняли", - розповіла сусідка Яворських Галина.

Хлопчика забрали у морг. На тілі не знайшли ознак насильницької смерті. Наразі на місці події працює міліція. Вона намагається з'ясувати, що саме спонукало підлітка до самогубства.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині повісився 13-річний школяр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути