понеділок, 26 січня 2015 09:41

На Луганщині українські військові вбили 60 бойовиків, 300 поранили

На Луганщині українські військові вбили 60 бойовиків, 300 поранили
dt.ua

Українські воїни у районі Смілого і Веселої Гори знищили 1 танк та до 60 бойовиків. 300 бойовиків отримали поранення.

Про це у Фейсбуці інформує прес-центр "Північ".

"Але незважаючи на це противник продовжує здійснювати артилерійські обстріли позицій сил сектору, які зосереджені на напрямку Щастя та Станиці Луганською, поповнювати боєприпаси та ПММ. Намагається утримати позиції 31 блокпосту та встановити контроль над 29 блокпостом, за умов підтримки підрозділів ЗС РФ", - йдеться у дописі.

За добу зафіксовано 38 обстрілів. По особовому складу, який виконує бойові завдання в районі населеного пункту Щастя, бойовики здійснили десять вогневих уражень з РСЗВ, ствольної артилерії, озброєння танка та стрілецької зброї та чотири рази бандити гатили по Щастю та Луганській ТЕС з БМ-21 "Град", в результаті чого місто залишилось без світла та опалення.

Сім обстрілів зазнав особовий склад, який виконує бойові завдання в районі населеного пункту Станично-Луганське, двічі були обстріляні блок-пости в районі населених пунктів Кримське, Ольхове, Трьохізбенка. Також обстрілів зазнали Кряківка, Нижньотепле, Капітаново, Нижнє, Макарове.

Бандити 11 разів відкривали вогонь з РСЗВ БМ-21 "Град", 21 раз з ствольної артилерії та мінометів, в інших випадках з озброєння танка та стрілецької зброї.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині українські військові вбили 60 бойовиків, 300 поранили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі