середа, 16 березня 2011 08:59

На Луганщині серед білого дня підірвали бізнесмена

 

14 березня у Стаханові (Луганська область) посеред білого дня у центрі міста підірвали приватного підприємця у його власній машині. Як повідомили у прес-службі Луганського УМВС, 57-річний приватний підприємець о 12:05 вийшов із "Автомагазину" і сів в авто. Через мить прогримів вибух. "Свідки з автомагазину стверджують, що ніхто до авто не наближався і в салоні вони нікого не бачили",- уточнили слідчі, пише "Сьогодні".

За характером пошкоджень можна зробити висновок, що заряд прикріпили прямо на днище під сидіння водія. А виконавець з дистанційним управлінням мав бути у зоні прямої видимості, тому що детонатор спрацював, коли загиблий уже був усередині машини. Понівечені частини авто розкидало на кілька десятків метрів навкруг. Водій загинув на місці. На мобільну відеозйомку, зроблену у перші хвилини після трагедії, неможливо дивитися без здригання. Мікрофон зафіксував перші враження очевидців та пожежних: "У мене вдома ледь вікно не випало - такої потужності вибух був", "Гранату підклали, напевно?", "Та яка граната, це протитанкова міна як мінімум".

Ударна хвиля буквально розвернула легковик – упізнати у цій купі брухту "ВАЗ-2101" просто не видається можливим. В обласному управлінні МВС учора підтвердили загибель людини від вибуху, однак утрималися від коментарів про характер вибухового пристрою і можливі причини замаху.

За інформацією журналістів, загиблий мав кілька продуктових магазинів. Щоправда, навіть для восьмидесятитисячного Стаханова це не настільки серйозний бізнес, щоб прибирати конкурента. "Ви ж бачили машину - це стара "копійка". Хто із серйозного бізнесу чи кримінальних кіл буде їздити на такій. Швидше за все, тут особисті причини", - розповіло джерело у міліції.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині серед білого дня підірвали бізнесмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі