понеділок, 02 вересня 2013 15:43

На Луганщині невідомі підрізали УДАРівця просто у під'їзді

На Луганщині невідомі підрізали УДАРівця просто у під'їзді
Фото: mukachevo.net

В Антрациті напали на лідера молодіжного крила Луганської обласної організації політичної партії "УДАР" Павла Лисянського, повідомляє прес-служба УДАРу.

Як повідомляється, напад скоїли двоє невідомих ввечері 1 вересня біля під'їзду житлового будинку, в якому живе Павло Лисянський зі своєю матір'ю в Антрациті. Він отримав декілька ножових поранень в живіт, спину і передпліччя. Лисянського госпіталізували до міської лікарні Антрацита, де зробили операцію. На даний момент його стан стабільний, Павло перебуває в лікарні.

"Павло Лисянський працює на шахті. Ми пов'язуємо напад на голову молодіжного "УДАРу" з його політичною діяльністю. Перші погрози були ще в 2012 році, коли Лисянський був кандидатом в нардепи від партії "УДАР" у 110 виборчому окрузі й отримав високу підтримку виборців. Потім погрози продовжилися під час виборчої кампанії на виборах мера Алчевська в 2013 році. Павлу Лисянському не дали закінчити аспірантуру, а тепер невідомі напали на "ударівця". Ми не залишимо цю ситуацію без уваги і обов'язково доб'ємося справедливого розслідування і покарання винних у цьому жорстокому нападі" , - підкреслили в Луганському обласному "УДАРі".

 

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині невідомі підрізали УДАРівця просто у під'їзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі