вівторок, 08 липня 2014 14:43

На Луганщині бойовики підступно вбили бійця "Айдару"

На Луганщині бойовики підступно вбили бійця "Айдару"
Фото: google.com.ua

Один український військовослужбовець загинув внаслідок нападу терористів в місті Щастя Луганської області. Про це повідомила прес-секретар МВС України в Луганській області Тетяна Погукай на своїй сторінці в Facebook.

За інформацією, 7 липня приблизно о 05:00 до комендатури батальйону "Айдар" під'їхав автомобіль, на якому був прапор України. В автомобілі сиділи люди, які сказали, що привезли "сепаратиста". Автомобіль пропустили на територію училища.

"До автомобіля підійшов без бронежилета і зброї військовослужбовець батальйону гр. Войцеховський Є.В. 1979 р.н. (уродженець Хабаровського краю РФ, який проживає в Черкаській області, м. Сміла, вул. Краснопресненська). Йому назустріч з автомобіля вийшов чоловік і відкрив по військовослужбовцю стрілянину з автомата. Люди, що перебували в машині, відкрили стрілянину з автоматів по вікнах будівлі. Після чого автомобіль заднім ходом виїхав з території училища і зник", - повідомила Погукай.

Військовослужбовець був смертельно поранений - сліпе вогнепальне поранення грудної клітки з пошкодженням дуги аорти. Даний факт зареєстровано в ЄРДР за статтею 115 ч.1 КК України.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині бойовики підступно вбили бійця "Айдару"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі