середа, 26 вересня 2012 11:46

На Київщині дід через ревнощі задушив свою 72-річну супутницю життя

На Київщині дід через ревнощі задушив свою 72-річну супутницю життя
Пенсіонерові загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. Фото: obozrevatel.com

У Васильківський міськвідділ міліції Київської області надійшла інформація про раптову смерть місцевої пенсіонерки, яка проживала у селищі Гребінки. За результатами експертизи, 72-річна жінка померла від механічної асфіксії. Про це медики одразу повідомили в міліцію.

Правоохоронці почали оперативно-розшукові заходи. У поле зору працівників міськвідділу відразу потрапив чоловік загиблої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканець Дніпропетровська через ревнощі розстріляв з дробовика чоловіка

73-річний дідусь, який раніше був судимий за вбивство і 9 років відбував покарання в місцях позбавлення волі, одразу в усьому зізнався. Старий розповів, що задушив дружину власними руками через те, що напередодні до неї в гості приходив сусід. Хто саме був у гостях в той вечір, він пояснити не зміг, пославшись на поганий зір.

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство). Дід знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині дід через ревнощі задушив свою 72-річну супутницю життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі