понеділок, 14 березня 2011 17:08

На Кіровоградщині далекобійник з ножем відбивався від даішника

На Кіровоградщині далекобійник з ножем відбивався від даішника

У Кіровоградській області водій автомобіля "МАН", щоб уникнути перевірки вантажу, напав на 30-річного співробітника ДАІ, в наслідок чого інспектор отримав незначні тілесні ушкодження.

У ході попередньої перевірки встановлено, що 11 березня водій автомобіля "МАН" проігнорував вимогу про зупинку співробітника ДПС. Співробітник міліції почав переслідування порушника на службовому автомобілі з увімкненими проблисковими маяками. Приблизно через 500 метрів вантажний автомобіль зупинився.

Порушником виявився 34-річний житель Івано-Франківської області. Щоб продовжити безперешкодний проїзд, чоловік запропонував міліціонеру грошову винагороду. Отримавши відмову, водій спробував закрити двері машини, завести двигун і продовжити рух.

Оскільки працівник ДАІ намагався перешкодити цим діям, водій вдарив його ногою в обличчя і почав погрожувати саморобним ножем. Співробітник міліції попередив про можливість застосування табельної вогнепальної зброї, після чого водій стримав свій запал.

Дослідчу перевірку щодо інциденту проводить прокуратура.

Нагадаємо, нещодавно двох даїшників було госпіталізовано внаслідок побиття невідомими в Сімферопольському районі Криму.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині далекобійник з ножем відбивався від даішника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі