пʼятниця, 23 серпня 2013 01:25

На Херсонщині від укусу отруйного павука чоловік потрапив до реанімації

На Херсонщині від укусу отруйного павука чоловік потрапив до реанімації
Фото: voxpopuli.kz

Мешканець Очаківського району Миколаївської області госпіталізований в результаті укусу отруйного павука на Херсонщині.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила фахівець відділу взаємодії зі ЗМІ та громадськістю управління ДСНС в області Галина Лисенко.

"На Херсонщині до реанімаційного відділення Голопристанськоі центральної районної лікарні потрапив 41-річний мешканець села Покровські хутори Очаківського району Миколаївської області. Під час перебування в гаражі його вкусив павук за праву нижню кінцівку", - зазначила Лисенко. Який саме вид павука це був, з'ясувати не вдалося.

Цього літа це вже другий випадок госпіталізації на Херсонщині жителів Миколаївської області після укусів отруйних павуків. Зокрема, 22 липня до Голопристанської центральної районної лікарні було госпіталізовано 74-річну мешканку Очаківського району Миколаївщини, яку на Кінбурнському півострові вкусив каракурт. З огляду на те, що транспортування до Очакова з Кінбурського півострова найкоротшим шляхом можливе лише через Дніпровський лиман, бабусю вирішено було везти до Голопристанської райлікарні Херсонської області.

Зараз ви читаєте новину «На Херсонщині від укусу отруйного павука чоловік потрапив до реанімації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі