четвер, 17 грудня 2015 12:56

На Донбасі йде снайперська війна. Карта РНБО

Автор: mediarnbo.org
 

Бойові дії на Донбасі у середу, 16 грудня, мали низьку інтенсивність, однак активно діяли ворожі снайпери.

Про це на брифінгу повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко, передає Gazeta.ua.

"Зокрема, на Луганському та Маріупольському напрямках бойовики взагалі активності своєї не проявляли. Також не зафіксовано фактів застосування НЗФ важкого озброєння.

Водночас триває снайперська війна. Перш за все це стосується Авдіївки та Пісок.

На Світлодарській дузі ворог порушив режим тиші поблизу селища Луганське. Там він застосував гранатомет та кулемет. Аналогічна обстановка спостерігається на околицях Горлівки, зокрема у Зайцевому, Ленінському та Новгородському. Слід відзначити, що всі ці обстріли були неприцільними і здебільшого тривали не більше 15 хвилин.

Найбільшу кількість ворожих провокацій учора було зафіксовано у селищі Піски - це приблизно дві третини від усіх збройних інцидентів, які були зафіксовані вчора на фронті. Обстріли тривали протягом усього дня.

Снайпери бойовиків, які займають позиції на території Донецького казенного заводу хімічних виробів та кладовища неподалік аеропорту, вчора здійснили чотири прицільних обстріли по наших військових.

Крім цього режим тиші порушувався на лінії Авдіївка - Опитне. Там також працював ворожий снайпер, який облаштувався у селищі Спартак", - розповів Лисенко.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі йде снайперська війна. Карта РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі