четвер, 27 січня 2011 09:04

На Чернігівщині невідомі розклеїли на стовпах погрози вибухів

На Чернігівщині невідомі розклеїли на стовпах погрози вибухів

У містечку Десна в Чернігівській області три дні тому на стовпах з'явилися листівки з погрозами вибухів. Оголошення переполошили городян. А у місцях масового скупчення людей, поблизу магазинів, кафе, шкіл та дитячих садків постійно курсують патрульні машини.

Як повідомляється, люди побачили на стовпах оголошення — невідомий обіцяв вчинити низку вибухів поблизу стратегічних об'єктів, якщо влада не виконає певних умов. Нібито вимагали грошову винагороду, яку саме, так ніхто і не знає. Далі історія почала обростати чутками.

Вибух нібито був намічений на неділю. Невідомі вимагали грошей, конкретні вимоги обіцяли висунути 28 січня.

Правоохоронці вже побували практично у кожного деснянця вдома, у багатоповерхівках закрили на замки та запломбували входи на горища та підвали.

На вулицях не дуже людно. Перехожі підтверджують, що зайвий раз намагаються не виходити з квартири.

Офіційних коментарів від міліції поки що немає. В обласному управлінні служби безпеки повідомили, що за фактом вже порушена кримінальна справа за статтею — хуліганство. Жителі військового містечка і самі підозрюють, що хтось штучно підігріває паніку.

Нагадаємо, в четвер, 20 січня, вранці в Макіївці прогриміли два вибухи. Було підірвано будівлю ДП "Макіїввугілля" і Торговий дім "Голден Плаза". Відповідальність за вибухи взяли на себе невідомі, які через лист повідомили, що підірвуть ще кілька будівель у Макіївці, якщо їм до 17 годин не заплатять €4 млн.

B будівлі, де було виявлено вибуховий пристрій, знайдена записка з текстом: "Дістала ця влада. Вимагаємо 4 мільйони євро. Зарядні пристрої закладені в інших будівлях міста".

ТСН

Зараз ви читаєте новину «На Чернігівщині невідомі розклеїли на стовпах погрози вибухів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі